Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Νέα

Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για το χαρτί μεταφοράς θερμότητας
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-12-08 15:32:22  Hits: 31

customized αντικείμενα έχουν γίνει μια τεράστια τάση. Όλοι θέλουμε να εξατομικεύσουμε οτιδήποτε μπορούμε με τα ονόματά μας ή να προσαρμόσουμε τα προϊόντα για να ταιριάζουν με τις προσωπικότητές μας. Το χαρτί μεταφοράς θερμότητας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα σχέδια υφάσματος, όπως τα t-shirts με το σπίτι σας, τον εκτυπωτή inkjet και ένα σίδερο χεριού.n think του χαρτιού μεταφοράς θερμότητας ως τύπος αυτοκόλλητου υφάσματος, μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο στο χαρτί με τον εκτυπωτή inkjet στο σπίτι σας και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε σε υφάσματα με 100% φυσικό περιεχόμενο. Το χαρτί διαθέτει ειδική τεχνολογία μεταφοράς θερμότητας που χρησιμοποιεί θερμότητα για να συγχωνεύσει το τυπωμένο σχέδιο σας στο ύφασμα σας πιέζοντας το με θερμότητα ή σίδερο χεριού. χαρτί μεταφοράς;


you Μπορεί να εκτυπώσει οτιδήποτε στο χαρτί όπως εικόνες, αποσπάσματα, λόγια, ονόματα και στη συνέχεια να το εφαρμόσει σε 100% φυσικά υφάσματα. Εξατομικεύστε σακάκια, hoodies, πουκάμισα, παντελόνια, κάλτσες και τόσα άλλα αντικείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρτί μεταφοράς θερμότητας σε οποιοδήποτε φυσικό ύφασμα για οποιαδήποτε περίσταση. Οι αθλητικές μητέρες αγαπούν να κάνουν πουκάμισα που δείχνουν υποστήριξη για τον αγαπημένο τους αθλητή και την ομάδα του. Μετά από όλους είμαστε ο αριθμός 1 του ανεμιστήρα τώρα και πάντα! φυσικές ίνες. Για παράδειγμα μετάξι, λινό ή βαμβάκι. Το χαρτί μεταφοράς θερμότητας δεν θα λειτουργήσει καλά σε υφάσματα πολυεστέρα ή υφάσματα με ελαστικό περιεχόμενο, όπως τα μίγματα Lycra ή Spandex. Βεβαιωθείτε ότι προωθήσετε το ύφασμα σας πριν από τη χρήση για να αποφύγετε οποιαδήποτε έκταση μόλις η μεταφορά είναι συγχωνευμένη. Μόλις το ύφασμα σας είναι καθαρό και στεγνό, δώστε του ένα γρήγορο σίδερο πριν εφαρμόσετε το χαρτί μεταφοράς θερμότητας. Αναρωτιέστε πώς να βρείτε τη σύνθεση περιεχομένου του υφάσματος σας; Απλά εντοπίστε την ετικέτα υφάσματος στα ρούχα και θα σας πει τη σύνθεση, για παράδειγμα 100% βαμβάκι ή 100% λινό.

THere είναι δύο τύποι χαρτιού μεταφοράς θερμότητας: Διαφανές χαρτί μεταφοράς θερμότητας για ελαφριά υφάσματα και χαρτί μεταφοράς λευκού θερμότητας για σκοτεινά υφάσματα. σε λευκά υφάσματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε άλλα πολύ ανοιχτά υφάσματα. Το διαφανές χαρτί μεταφοράς θερμότητας είναι ένα πολύ λεπτό και διαφανές φιλμ. Όταν εφαρμόζεται σε χρωματιστά υφάσματα, το χρώμα του υφάσματος δείχνει μέσω της διαφανούς μεμβράνης μεταφοράς θερμότητας. Το λευκό χαρτί μεταφοράς είναι ένα λεπτό αδιαφανές λευκό. Όταν εφαρμόζεται σε χρωματιστά ή σκοτεινά υφάσματα, η αδιαφανής λευκή μεταφορά διατηρεί τα χρώματα του σκοτεινού υφάσματος να δείχνουν μέσω της μεταφοράς. Λόγος είναι, κάθε λευκό που αφήνεται γύρω από την εικόνα θα είναι ορατή μετά τη θερμαινόμενη πατήστε τη μεταφορά σας. Για τα καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή κοπής, όπως μια σιλουέτα ή ένα Cricut. Και πάλι χρησιμοποιώντας μια μηχανή κοπής, όπως μια σιλουέτα ή ένα Cricut, θα παρέχει τις πιο ακριβείς περικοπές. Ωστόσο, μπορείτε να κόψετε τα decals σας με το χέρι χρησιμοποιώντας επίσης ψαλίδι.
both Οι μέθοδοι θα λειτουργήσουν. Συνιστούμε μια πίεση θερμότητας για καλύτερα αποτελέσματα επειδή παράγει σταθερή πίεση και ακόμη και θερμότητα. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητη μια πίεση θερμότητας. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το χέρι τους που κρατούνται στο χέρι. Το χαρτί μεταφοράς θερμότητας είναι ιδανικό για αρχάριους crafters μέχρι ένα προηγμένο crafter. θερμοκρασία θερμότητας και πίεση είτε από σίδηρο χεριού είτε με θερμότητα. Έχουμε πλήρεις οδηγίες για πόσο καιρό να πιέσετε το σχέδιό σας στην καρτέλα Οδηγίες μας. Κάντε κλικ εδώ για διαφανείς οδηγίες μεταφοράς θερμότητας ή εδώ για οδηγίες μεταφοράς λευκών θερμότητας. Το χαρτί θα χρειαστεί να αντικατοπτρίσετε την εικόνα σας καθώς η τυπωμένη πλευρά του decal θα τοποθετηθεί κάτω στο ύφασμα με το οποίο εργάζεστε. Κατά την εφαρμογή του χαρτιού μεταφοράς διαυγής θερμότητας, η υποστήριξη παραμένει μέχρι να εφαρμοστεί η μεταφορά θερμότητας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε λευκό χαρτί μεταφοράς θερμότητας, δεν θα χρειαστεί να αντικατοπτρίσετε την εικόνα σας καθώς η τυπωμένη πλευρά του decal σας θα αντιμετωπίσει όταν εφαρμόζετε στο ύφασμα με το οποίο εργάζεστε. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν εργάζεστε με λευκό χαρτί μεταφοράς θερμότητας είναι ότι θα αφαιρέσετε την υποστήριξη από το τυπωμένο decal πριν πιέσετε στο ύφασμα σας. Χαρτί για εκτύπωση on?


Όταν βλέπετε το χαρτί μεταφοράς θερμότητας εάν υπάρχει ένα μπλε πλέγμα, ξέρετε ότι θα είναι το πίσω μέρος του χαρτιού. Ωστόσο, αν λάβετε ένα πακέτο χαρτιού μεταφοράς θερμότητας που δεν διαθέτει μπλε πλέγμα στο πίσω μέρος, θα αναζητήσετε την μεταξένια ματ φινίρισμα. Η μεταξένια ματ φινίρισμα θα είναι το μπροστινό μέρος του χαρτιού και η πλευρά που θα εκτυπώσετε την εικόνα σας επάνω. Η άλλη πλευρά θα έχει μια λαμπερή σχεδόν γυαλιστερή ματιά σε αυτό. Αυτό θα δείξει ότι είναι το πίσω μέρος του χαρτιού μεταφοράς θερμότητας και δεν θα είναι η πλευρά που εκτυπώνετε.

Προηγούμενος: Ποια είναι η διαφο...

Επόμενο: No