Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Νέα

Συμβουλές σχετικά με τη χρήση του χαρτιού σαφούς μεταφοράς
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-12-08 14:40:31  Hits: 9

1. Αναδιπλώνοντας το χαρτί σαφούς μεταφοράς

if θέλετε να τοποθετήσετε ή να εφαρμόσετε ένα σχέδιο βινυλίου, αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε εύκολα. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αυτό με το ξεφλούδισμα του σχεδίου στο χαρτί με σαφή μεταφορά και την επικολλώντας απευθείας στο t-shirt που θέλουν να εκτυπώσουν. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε παλιά πίσω ένα άκρο της υποστήριξης χαρτιού για να βεβαιωθείτε ότι μόνο η συγκολλητική πλευρά του σχεδίου είναι εκτεθειμένη. να κολλήσει. Εάν είστε σίγουροι για την τοποθέτηση που θέλετε να επιτύχετε, μπορείτε να ασκήσετε πίεση στην άκρη του εκτεθειμένου σχεδιασμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο, καθώς συνήθως κάνετε τη δουλειά. Θα παρατηρήσετε ότι καθώς το πιέζετε προς τα κάτω, το χαρτί με σαφή μεταφορά φλούδες από την υποστήριξη ομαλά, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρμογής πολύ εύκολη.

2. Επαναφορά την ταινία μεταφοράς

you μπορεί να μας πει την ταινία μεταφοράς σας όσες φορές θέλετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το σαφές χαρτί μεταφοράς σας περίπου τέσσερις φορές. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγάλετε ένα σχέδιο από το σαφές χαρτί μεταφοράς σας, μην το πετάξετε. Μπορεί να σας βοηθήσει στο επόμενο έργο.-

3. Κοιτάζοντας την ταινία μεταφοράς όταν εφαρμόζετε σε καμπύλες επιφάνειες

when χρησιμοποιώντας καθαρό χαρτί μεταφοράς σε επιφάνειες όπως κύπελλα ή κούπες, είναι καλύτερο να κόψετε την ταινία μεταφοράς για να κάνετε την εργασία σας να φαίνεται τακτοποιημένη και απλή καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Εφαρμόζει επίσης κατά τη λήψη σχεδίου από μια επίπεδη επιφάνεια σε μια καμπύλη επιφάνεια. Εάν αποτύχετε να ακολουθήσετε τη διαδικασία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει το τσίμπημα του σχεδιασμού του βινυλίου. για να αποφευχθεί η εμφάνιση πτυχίων και φυσαλίδων αέρα. Επιπλέον, εάν απομακρύνετε την ταινία μεταφοράς μεταξύ του βινυλίου, θα σας διευκολύνει να καμπυλώσετε το σχέδιο στην καμπύλη επιφάνεια.

Προηγούμενος: Καθαρίστε το χαρτ...

Επόμενο: Παράγοντες που πρ...